malta mesa ir sampinjonais idarytos bulves
Produktai kuriu mums reikes:
1. 300 gr. mesos (gali buti malta)
2. 200 gr. sampinjonu
3. 1 vidutinis svogunas
4. 10 vnt. vidutinio dydzio bulviu
5. 100 gr fermentinio surio
6. 150 gr. grietineles
7. druska,pipirai pagal skoni
8. zalumynai( sv.krapai,petrazoles)
Gaminimas:
1. susimalame mesa
2. susipjaustome kubeliais svogunus ir sampinjonus
3. apkepiname svogunus ir grybus keptuveje ir jiems atvesus,mase supilame i malta mesa,pagardiname druska pipirais.
4. nulupame bulves.
5. isskopiame viduriukus,pasidarome skyles ydarui.
6. prikemsame bulves ir pasauname orkaiten 30-40 min( uzdengiame folija)
pasiruosiame padaza:
1. i grietinele dedame susmulkitus zalumynus,druskytes
2. likus bulvems kepti apie 10 min,supilame padaza,atidengiame folija,
3. uztarkuojame fermentinio surio,kepame kol apskrunda
iskepusias bulvytes dedame i lekste,pagardiname grietineles padaziuku,kuriame kepe buvles,pasirenkame megstamu darzoviu...
skanaus...
No comments:
Post a Comment