Translate

Tuesday, 26 March 2013

Snikers
Karameliniams biskvitams:
2 kiaušiniai
2 puodeliai (330 g) miltų
1 puodelis (200 g) cukraus
1/2 skardinės (200 g) “Rududu” (arba virto kondensuoto pieno)
1 puodelis grietinės
1 arb.š. sodos

Visus produktus suplakti iki vientisos masės. Masę supilti į sviestiniu popieriumi išklotą kepimo indą (22 cm skersmens) ir kepti 180 C temperatūroje apie 40 – 45 min., kol pagels ir, į biskvitą įkišus medinį pagaliuką ir ištraukus, jis bus sausas. Gerai atvėsinti ir perpjauti į tris (arba keturias) dalis (bent jau man lengviausia tai padaryti su paprasčiausiu siūlu).

Šokoladinis pertepimas:
100 g juodo šokolado
50 ml pieno

Šokoladą ištirpinti su pienu ant silpnos ugnies.

Grietinėlės kremas:
400 g plakamos grietinėlės
2 valg.š. cukraus

No comments:

Post a Comment